Türkiye'nin Leonard Cohen'i Mehmet Erdem'den "Hakim Bey"

Etkileyici sesiyle Leonard Cohen’e benzetilen ve internet ortamında şarkıları büyük ilgi gören Mehmet Erdem, Mart ayında kendi albümünü çıkaracağını duyurarak hayranlarını sevindirdi. Mehmet Erdem’in beğenilen sesiyle hayat bulan “Hakim Bey” adlı çıkış şarkısı, Türk Pop sektörüne heyecan katacağa benziyor!

Tok ses tonu ve naif şarkı söyleme tarzıyla Leonard Cohen’e benzetilen Mehmet Erdem, Türk Pop müziğine farklı bir ses getiriyor. Şimdiden kendine özel bir takipçi kitlesi yakalamayı başaran Mehmet Erdem, kendi albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Tükiye’nin Leonard Cohen’i olarak görülen sanatçı, yeni albümünden sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan “Hakim Bey” adlı şarkıyı, müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Uzun yıllardır farklı projelerle müzik dünyasının içinde yer alan Mehmet Erdem, son dönemin en sevilen dizilerinden “Leyla ile Mecnun”un da müziklerini yapıyor. “Deli Deli Olma” adlı filme yaptığı müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül alan Mehmet Erdem, kariyeri boyunca yaptığı film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirmiş bir sanatçı…

Mehmet Erdem’in kendine has vokaliyle Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albüm, Mart ayı içerisinde raflardaki yerini alacak.




Bir bumads advertorial içeriğidir.


counter Kez Görüntülendi.(Views)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Çok Görüldüler..! Son 7 Gün